Bar Bahar a l’últim cinefòrum

Demà a les 18h al Cinema Iris tancarem aquest cicle de cinefòrums d’igualtat amb la pel·lícula palestina Bar Bahar (entre dos mundos), de la directora Maysaloun Hamoud.

Estem poc acostumats i acostumades a veure pel·lícules palestines, i menys com aquesta. L’acció de Bar Bahar passa a Tel Aviv, on conviuen religions, tradicions i estils de vida, i gira entorn a tres dones joves que intenten viure i perseguir els seus somnis professionals, d’amor o de llibertat. La pel·lícula ens mostrarà diferents cultures, sí, però amb conflictes que ens podem trobar ben a prop i que no podrem dir que no entenem.

Una pel·lícula trencadora amb estereotips, que ens parla d’amistat i de la veritable definició de la sororitat, d’un feminisme que no necessita dir-se així, només defensar l’empoderament de les dones siguin quines siguin les circumstàncies.

Us animem a venir a veure i a reflexionar i parlar de Bar Bahar, perquè la pel·lícula s’ho mereix! I després… retornem amb els cinefòrums el proper octubre!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *