Una nit per l’art

Aquest dissabte passat a Calafell platja es va celebrar la Primera Nit de l’Art de Calafell! I com no ens podríem perdre una festa així, els i les alumnes del Taller de teatre per adults van sortir al carrer per promocionar «El bany de les nimfes»!

Poques vegades s’ha vist a Calafell tants artistes junts: pintors i pintores, escultors i escultores, multidisciplinars… i les arts escèniques havien de tenir el seu lloc per acompanyar les arts plàstiques! Músics, balls i… monges! Monges? Doncs sí, vam sortir al passeig marítim amb els nostres estimats actors i actrius adults promocionant la seva obra de final de curs «El bany de les nimfes»!

Vam passar una molt bona tarda, rient, parlant amb la gent i gaudint de les vistes! Feia tant, que les pobres monges del Convent de Calafell no sortien d’entre les seves quatre parets… Us deixem algunes fotos i recordeu que els dies 19 i 20 de juny, a les 21h podeu veure-les en acció!

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *