Cinefòrum pel 25N

Aquest mes de novembre, el cinefòrum d’igualtat ha anat dedicat al Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència de Gènere. Concretament, es va projectar el curtmetratge «El conte de mai més» de Josep Varó, que està basat en fets reals.

Així, l’edició del cinefòrum d’ahir va ser especial, i vam comptar amb la presència del director del curtmetratge Josep Varó, de l’actor Ruben Saiz que representa al maltractador i de l’abogada del SIAD Rosa Turrubiano. Gràcies a la seva presència, es va generar un gran debat sobre el tema del maltractament, sobre l’educació i les lleis que regulen aquestes temàtiques.

Amb aquest acte, vam donar el tret de sortida de les activitats de l’Ajuntament programades sota el lema «Treu-te la bena dels ulls» pel dia 25 de novembre. Podeu veure la notícia de la pàgina de l’Ajuntament i el cartell amb tots els actes aquí.

Nosaltres, ens veiem el dijous 1 de desembre per veure i comentar en clau de gènere la pel·lícula ‘Tomboy’.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *