Per segona vegada, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Calafell i La Porta de Fusta organitzem conjuntament un taller de teatre gratuït per a dones. L’objectiu d’aquest taller és crear un espai de trobada en femení i utilitzar l’art com a eina d’empoderament i de transformació social per donar veu a les dones.

Mitjançant el teatre, oferim un espai de confiança i de creació individual i col·lectiva, on el procés creatiu parteix de la pròpia experiència de cada dona per sumar les nostres veus en una obra en comú on sentir-nos identificades. Es tracta d’una proposta que pretén transformar la quotidianitat de les nostres vides de forma creativa i poètica, apostant pel treball en equip i la construcció d’una xarxa que sostingui les individualitats.

Calendari: novembre 2019 – abril 2020.

Horari: dilluns de 10 a 12h.

La primera edició del Taller Dona Teatre es va acabar al juliol del 2019 amb la representació, al Centre Cívic Cinema Iris de Calafell, de l’obra de creació col·lectiva «Nos-otras». Es tracta d’un espectacle creat envers a temes que formen part de la vida de les dones que han passat pel taller durant els mesos que s’ha realitzat. Feminitat, maternitat, parella o solteria, creixement personal, desig i sensualitat…

Tot això de la mà d’unes dones valentes, que surten a l’escenari a parlar-li al món i a trobar la seva pròpia veu.

L’espectacle s’ha pogut tornar a veure el mes d’octubre a la Biblioteca de Cunit.

La segona edició del Dona Teatre va fer créixer el projecte, tant de durada com en quantitat de participants, però malauradament va quedar interromput per la pandèmia. Així al març vam quedar a punt d’estrenar l’espectacle «CuerpAs», un recorregut pel mapa de tot allò que portem amagat en el nostre interior, que sorgia de la relació de cada una de les dones participants amb els seus cossos. Per tal de donar una mica de tancament al curs, es va acabar realitzant un vídeo amb les participants i la tallerista on expliquen què és i com viuen aquesta experiència.