La porta de fusta

La Porta de Fusta és una companyia teatral que té una visió del teatre basada en el joc, l’escolta de les necessitats i el respecte. Creiem en el teatre com el fruit d’una recerca cap a la pròpia expressió.

És un projecte on des dels tallers de teatre s’afavoreix el desenvolupament, l’expressió i el joc, i s’ofereix un espai on estar present i desconnectat de la resta del món.

I en el que utilitzem els espectacles per a traslladar la vida a l’escenari d’una forma divertida i poètica, rescatant instants comuns.

Benvinguts i benvingudes!

Qui som?

La Porta de Fusta està formada per moltes persones que hi han posat  la seva confiança, gaudi i amor. L’Eva Llanguas, els actors i les actrius habituals, alumnes, amics, col·laboradors, família… sense vosaltres no hauríem pogut arribar on som.

Es tracta d’un projecte creat des de la il·lusió i l’emoció per tot allò que fem, de la mà de dues persones, la Paloma i la Patri, que estem molt disposades a contagiar a tothom l’amor cap al teatre.

Paloma Moreno

Paloma Moreno

Pedagoga i actriu

Vaig estudiar Pedagogia a la UB i un postgrau en Llenguatge sensorial i Poètica del joc. M‘he format en interpretació, pedagogia lliure, educació creadora, teatre social, teatre evolutiu per edats i clown i tinc experiència treballant amb nens i nenes, joves i adults amb discapacitat psíquica.

Patrícia Salbi

Patrícia Salbi

Productora i actriu

Vaig estudiar Periodisme a la UAB i un postgrau en Producció i Gestió d‘espectacles a la UB. M’he format en interpretació, gestió cultural i community manager, i tinc experiència en producció de projectes de difusió escènica, en creació d‘espectacles i en dinamització de continguts digitals.

Què diuen de nosaltres

Fan teatre però a partir d’ells, a partir del que necessiten i del que volen explorar.

Gràcies per posar-nos un mirall a les nostres emocions per poder veure des de fora el que sentim a dins.

És una història visual i estimulant per tots els sentits. És màgica. Molt adient per als més petits. Al Trenet l’hem vist néixer i créixer. Esperem seguir veient-la per molt de temps.