Nuestra hermana pequeña

Aquesta tarda a les 18h al Cinema Iris projectarem la pel·lícula japonesa «Nuestra hermana pequeña», del director Hirokazu Kore-eda, una pel·lícula amb molts personatges femenins i on els masculins només acompanyen! Quantes vegades és al revés i no ho notem?

Seguint amb el cicle del cinefòrum de gènere, aquest mes fem un viatge a una altra cultura per endinsar-nos en una família japonesa. El director, Hirokazu Kore-eda (del qual vam veure durant el cicle passat la pel·lícula «De tal padre, tal hijo») està especialitzat en tractar temes familiars, sobre la infància i l’adolescència, i ens presenta una casa atípica, molt en femení i on cada un dels personatges ha viscut els mateixos traumes de forma diferent.

La pel·lícula ens explica el cas de tres germanes que viuen soles des que va morir la seva àvia, que un bon dia s’assebenten de la mort del seu pare i de l’existència d’una altra filla. Així, descobreixen que la Suzu ha estat cuidant del seu pare malalt, i decideixen convidar-la a viure amb elles. És un retrat costumbrista de la cultura i gastronomia japonesa, una finestra que se’ns obre per veure la complicitat entre germanes i els processos personals de perdó, d’acceptació i d’amor.

Us esperem aquesta tarda per veure molta poesia visual! Fins després!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *