Fi de gira

Havent passat per Olesa de Montserrat, Roda de Berà, Dosrius, Sant Cugat del Vallès i Ripollet, donem per acabada la gira d’El Sopar de les Princeses amb motiu del 25N.

I el millor de tot, és veure com creix l’espectacle i com les aportacions del públic, les preguntes que fan a les protagonistes, fan que aquestes evolucionin i vagin agafant més força a cada vegada que pugen a l’escenari.

Així, hem seguit passejant per Catalunjya amb l’objectiu de fer focus en les microviolències que ens realitzem, moltes vegades, nosaltres mateixes. Perquè si jo em dic a mi mateixa que no puc sortir així de casa, que estic ridícula, o que com pretenc tenir parella si no me la mereixo pel meu mal geni, pel meu cos, o etc… És més probable que quan el missatge em vingui de fora, me’l cregui.

I què interessant ha sigut veure la rebuda que ha tingut! Hem tingut públics molt involucrats, amb molts homes (no acostumen a abundar en actes d’aquest tipus!) i veure com tots acabem coincidint en les ganes de no jutjar ni d’imposar el nostre pensament en ningú, en la nostra necessitat de fer tribu i d’anar deconstruint-nos per tornar a construir-nos!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *