Iniciem el Cinefòrum!

Aquesta tarda donem el tret de sortida del Cicle de Cinefòrums per la igualtat d’aquest curs! Com sempre, el primer dijous de cada mes a les 18h al Cine Iris!

Per tercer any consecutiu, tenim la sort de poder participar a aquesta proposta de l’Ajuntament de Calafell, portant la presentació i el debat de totes les pel·lícules que es projectaran. Es tracta d’un projecte que ens agrada perquè ens dóna la possibilitat d’aprendre mes rere mes i d’obrir els ulls una mica més cada dia sobre els temes de gènere.

Avui comencem amb Carol, una pel·lícula britànica dirigida per Todd Haynes i protagonitzada per la Cate Blanchett i la Rooney Mara. Es tracta d’un film que va ser bastant galardonat i va obtenir sis nominacions als Premis Oscar, i explica la història de la Carol, una dona elegant i sofisticada que s’està divorciant del seu marit, i de la Therese, una fotògrafa en potència que s’encisa en l’instant que la coneix. Us esperem al CC Cinema Iris per veure-la i parlar de què us ha semblat!

 

Us deixem també la llista de pel·lícules de tot el cicle i les seves dates: no us les perdeu!

Carol: 5 d’octubre.

Acusados: 2 de novembre.

El olivo: 14 de desembre.

Nadie quiere la noche: 1 de febrer.

Figuras ocultas: 1 de març.

Vuelta a casa de mi madre: 5 d’abril.

Nuestra hermana pequeña: 3 de maig.

Bar Bahar: 7 de juny.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *