25N: Contra la Violència envers les dones

Divendres passat va ser el Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones, i ho vam celebrar d’una forma molt especial: participant en els actes d’El Vendrell i de Cubelles representant-hi El Sopar de les Princeses.

Vam estar al Vendrell divendres per la tarda, al Centre Cïvic de l’Estació, actuant després de la lectura del manifest i de les declaracions del Regidor d’Igualtat i de l’Alcalde. Un cop acabada l’obra, hi vam fer un debat sobre les temàtiques que tracta l’espectacle: bellesa, la cura de la llar, la maternitat i l’amor romàntic. Us deixem un vídeo que RTVendrell va realitzar de l’acte.

http://www.rtvelvendrell.cat/commemoracio-institucional-del-25n-al-vendrell/

Pel que fa a Cubelles, hi vam estar al Centre Violeta, on vam sobreviure a la pluja i la calamarsa i hi vam poder fer l’últim de tots els actes d’una setmana de commemoració a aquest dia. El dia anterior, vam participar a Violeta Ràdio per explicar el procés de creació d’El Sopar de les Princeses, i de La Porta de Fusta com a tal.

També us deixem el link per a que pogueu escoltar-lo.

http://alacarta.radiocubelles.cat/#/programs/violetaradio/radiocubelles_podcast_985

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *