Què vol dir ser «normal»?

Aquest mes de maig la pel·lícula del Cicle de Cinema d’Igualtat és «Requisitos para ser una persona normal», de Leticia Dolera… Però què vol dir ser normal?

Demà dijous a les 18h al Cinema Iris de Calafell tenim una cita amb aquesta pel·lícula espanyola que ens farà riure i replantejar-nos la nostra necessitat d’encaixar. La protagonista d’aquest film, María de las Montañas, es trobarà dient en una entrevista de feina que es considera una persona normal, i això desencadenarà en una llista de requisits per ser-ho i en una recerca de la felicitat mitjançant la normalitat. Es tracta d’una noia de 30 anys, que no té feina, l’han fet fora del pis, no té parella ni vida social, i les seves aficions són poc elaborades. No té facebook. Ni va a cates de gin-tonics, ni té parella, ni fills, ni una família amb la que tingui bona relació.

Aquest és el punt de partida d’una pel·lícula indie, dirigida per una noia espanyola de 33 anys, que a més a més la dirigeix i l’ha escrit, i que té una forma d’explicar les històries molt personal.

Divertida, desenfadada, cuqui i un crit a ser diferents. No us perdeu la oportunitat de veure-la i parlar-ne! Ens veiem demà!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *