A La Porta de Fusta ens encanten els contes! Ens agrada trobar contes, mirar-los, llegir-los, escoltar-los, descobrir-los… i explicar-los! En podem explicar d’herois i heroïnes, de tempestes impossibles, de cotxes que volen, del calendari d’Advent, o de la Concepción Arenal.

La nostra intenció com a conta-contes és treballar entre tots i totes un imaginari concret per donar-li valor a la creativitat, en un món on les imatges ens assalten constantment i se’ns dóna tot fet. Tocs de màgia, de realitat i d’humor pinten sempre els nostres contes, aptes per a públic familiar on gaudiran petits i grans. Acostumem a presentar la teatralització dels nostres contes a dues veus i a barrejar realitat i ficció, treballant sempre valors com la igualtat, l’empatia o el treball en equip de forma transversal en tot el que proposem.

Qualsevol excusa és bona per deixar-nos endur per la imaginació! Voleu contes sobre alguna temàtica concreta? No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!

Els Contes Abrigats

Ideal per a l’hivern, per escoltar sota una manta i imaginar-nos el crepitar del foc. Ens plantejarem coses com per què mengem un tros de xocolata cada dia de desembre? O què li passava pel cap a la bruixa que va crear el primer tió?

Contes per la igualtat

Què significa ser diferent? I ser igual? Dones que van a la universitat quan no poden, nens que es pinten les ungles, professions que són només per nois o per noies… Què passa quan ens atrevim a ser com som i com volem ser?

Contes d’un planeta blau i verd

Un conta-contes per crear consciència medi-ambiental, per parlar del nostre planeta, dels èssers que l’habiten i de què podem fer per salvar-los. Visitarem una bassa, abraçarem arbres i descobrirem qui és la Jane Goodall!

Paraules de Conte

Un conta-contes ideal per biblioteques o per qualsevol persona o lloc a qui li encantin els llibres! Tastarem paraules com «aixopluc», «llampec» o «delícia», viatgarem en globus per recopilar històries de tot el món i les guardarem en un lloc… màgic.

Però això no és tot! També tenim Contes Sensorials, Amanides de Contes, Contes Esbojarrats… Contes per cada dia de l’any!

Si voleu més informació, peticions concretes o teniu qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres. I si estàveu buscant el nostre espectacle de contes i improvisació, us deixem Els Contes Perduts!