La preocupació pel nostre planeta, l’única casa que tenim, hauria de ser transversal en tots els àmbits del nostre dia a dia. És per això que des de l’any 2014 hem treballat de la mà de les empreses de gestió de residus Urbaser, EcoBP i l’Agència Catalana de Residus per a realitzar diferents campanyes de consciència mediambiental.

I si el que busques són Contes pel medi ambient… Què tal uns Contes d’un planeta blau i verd?

  • Campanya «No cal ser un heroi per salvar el planeta»

L’any 2016 i per celebrar la Setmana Europea per la Prevenció de Residus, vam realitzar una sèrie de cinc vídeos mostrant com en situacions quotidianes com esmorzar, anar a la feina o fer la compra, podem marcar una diferència. Es va realitzar un acte de presentació de la campanya que culminava amb la col·laboració de les parades del Mercat de Calafell, que van repartir tuppers durant uns dies per posar-hi la compra que hi realitzava la gent. Esperem que gaudiu dels vídeos!

  • Campanya «Estima la Mediterrània»

Cada estiu realitzem per les diferents platges de Calafell i Segur de Calafell una campanya de sensibilització per mantenir les platges netes. A través de diferents jocs, i posant l’atenció en diferents aspectes (cigarretes, el reciclatge també a la platja, la reducció de residus, etc, etc), esperem marcar una diferència en la gent que està a la sorra! Perquè al final, a tots ens agrada trobar la platja neta quan hi arribem… I al mar és al qui més li agrada! Us deixem l’enllaç de la notícia d’aquest estiu de Calafell Radio i Calafell tv!

Campanya 2019: Recollida de residus

2018: «Pasapalabra» a la sorra

2017: Les set diferències entre reduïr o embrutar

2016: Protegim el mar de les cigarretes

2015: Recicla a la platja i a la piscina

2014: Eco-concurs