A part dels cursos i tallers que realitzem a l’escola, també tenim propostes per visitar-vos allà on estigueu! Aquí us deixem una proposta de tallers per biblioteques, centres cívics, escoles, entitats, menjadors de casa… Si necessiteu més informació o teniu altres propostes, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

TALLER DE CREACIÓ DE CONTES

Submergim-nos en el món de les històries: què hi havia abans del “hi havia una vegada”? D’on vénen els personatges? Qui decideix si el monstre és gran, petit, verd o blau? En aquest taller jugarem a descobrir els límits de la nostra imaginació per tal de crear, interpretar i gaudir d’històries mai abans sentides.

Utiltizarem diferents materials i tècniques per a crear, i descobrirem com lligar les nostres idees amb les dels altres.

TALLER DE JOC TEATRAL PER NENS/ES

El joc teatral és una forma de teatre que potencia l’espontaneïtat ene l qual un grup de nens/es inventa, crea i improvisa a partir de temes i personatges escollits per ells mateixos. És un espai on poder desenvolupar la imaginació i la creativitat, partint de la confiança i el respecte.

A partir de 5 anys.

TALLER DE TEATRE PER A JOVES

L’adolescència és una etapa de canvis i d’experimentació, on és necessari poder gaudir d’un espai segur on ser i no ser, on poder canviar, on posar-se a la pell d’altres personatges i improvisar, crear i jugar, osbretot jugar per treure les pressions i pors que ens acompanyen.

A partir de 12 anys.

TALLER DE TEATRE PER A ADULTS

Primer tastet d’iniciació al teatre. Oferim un taller on recordar que als adults també ens agrada jugar, on provarem la sensació de crear personatges i d’improvisar. Una oportunitat per sorprendre’ns a nosaltres mateixos i adonar-nos del potencial creador que tenim pel fet d’estar vius.

A partir de 18 anys.

TALLER DE TEATRE EN FEMENÍ

Un espai on trobar-nos com a dones utilitzant el teatre com a motor creatiu, on poder compartir, viure, sentir i escoltar. Buscarem viure la nostra feminitat i descobrir què vol dir això de ser dona a través d’un espai lúdic, respectuós i entre iguals.