La Lucía, l’Olivia, la Daniela i la Martina són quatre amigues de tota la vida que es van conèixer de nenes i han viscut juntes moltes coses. La universitat, les primeres feines, les primeres parelles, les segones, els reptes professionals de la Daniela, l’embaràs de la Martina, els preparatius de boda de l’Olivia… I amb el pas del temps, cada cop és més difícil poder-se trobar les quatre, però avui la Lucía fa 30 anys i han organitzat un bon Sopar de les Princeses!

Es tracta d’un espectacle sobre les microviolències en el missatges publicitaris. Basant-nos en la premissa que els anuncis ens bombardegen amb missatges que condicionen la nostra forma d’entendre les relacions humanes, confrontarem aquests condicionaments amb les conseqüències que poden tenir en la vida quotidiana.

Així doncs, presentarem quatre personatges femenins que responen als estereotips de bellesa, amor romàntic, maternitat i cura de la llar i d’una mateixa, i que a la vegada, podríem ser qualsevol de nosaltres. A l’acabar l’obra es realitzarà un debat de la mà d’una psicòloga especialitzada en temes de gènere, per reflexionar sobre les problemàtiques que es tracten.

L’objectiu és fer focus en les microviolències que ens realitzem, moltes vegades, nosaltres mateixes. Perquè si jo em dic a mi mateixa que no puc sortir així de casa, que estic ridícula, o que com pretenc tenir parella si no me la mereixo pel meu mal geni, pel meu cos, o etc… És més probable que quan el missatge em vingui de fora, me’l cregui.

Sense ànim de jutjar ni d’imposar el nostre pensament en ningú. L’únic objectiu és el d’aturar-nos i reflexionar per a que cadascú pugui prendre les seves decisions d’una forma conscient i sana.