Torna el cinefòrum acompanyat de males mares

Aquest proper dijous a les 18h al Cine Iris reiniciem el Cicle de Cinema d’igualtat de la mà de la pel.lícula hollywoodiense Malas Madres, protagonitzada per Mila Kunis.

La pel.lícula ens presentarà el cas d’Amy, una mare que intenta ser perfecte, amb una feina que no té res de perfecte, un matrimoni que és la imperfecció feta parella, i un ritme de vida que més que perfecte o no… no és recomenable.
Es tracta d’un film divertit i fàcil de veure, que esperem que serveixi d’acompanyament o mirall en alguns dels casos per aquesta tornada a l’escola i inici de curs, on la maternitat i la paternitat es tornen a posar a prova. I és que, deixant de banda el to còmic de Malas Madres… Pot una mare no saber què estar fent amb els seus fills? Pot un pare portar una paternitat activa i corresponsable? Poden uns pares mostrar-se perduts o cansats i no tancar-se a plorar dins del cotxe quan ningú els veu?
Aquest dijous mirarem de reflexionar sobre tots aquests temes i molts més, així que us esperem al Cinema Iris amb tot preparat i moltes ganes d’encarar aquest nou cicle!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *