Obrim escola de teatre!

L’estiu s’acaba i nosaltres tornem carregades de novetats, i és que aquest curs 2018-2019… Estrenarem sala! Ens mudem a la que fins ara era l’escola Blausol de ioga de Calafell platja per fer-hi teatre, arteràpia, dansa, ioga i moltes altres coses!

Amb molta il·lusió fem pública aquesta notícia i l’horari del proper curs, que esperem que ens porti a tots i totes un munt d’energia renovada! De la mateixa manera, us convidem a venir a la inauguració de l’escola que farem el dissabte 22 de setembre i a venir a veure l’espai sempre que volgueu!

I a més a més d’aquest horari, tenim sorpreses i propostes preparades: sortides teatrals, cafès-teatre, cursos monogràfics per tots els gustos… I acabem de començar! A poc a poc us anirem informant de tots els canvis i novetats… De moment ens toca arremangar-nos, pinzell i martell en mà, per deixar-ho tot a punt per l’inici d’aquest curs que encarem amb tanta alegria i il·lusió!

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *