Hannah Arendt ve al Cinefòrum

Aquesta tarda a les 18h tornem amb el Cicle de Cinema per la Igualtat al Cinema Iris de Calafell platja. I ho fem amb la pel·lícula alemanya Hannah Arendt, un biopic sobre la teòrica política i filòsofa que va crear molta polèmica amb les seves idees a mitjans dels anys ’60.

Hannah Arendt va nèixer a Alemania el 1906, en una família jueva, i va haver d’emigrar a principis del moviment nazi. El 1941 va arribar a Nova York, on va desenvolupar la seva carrera com a professora d’universitat, filòsofa i teòrica política. La pel·lícula que veurem avui, però, se centra en un període de la seva vida que va ser crucial: el judici a Adoph Eichman, tinent coronel de les SS, al que ella va assistir com a periodista.

Les seves idees van ser trencadores i va ser molt criticada per fer allò que se suposa que era la feina d’un filòsof: pensar.

Si voleu saber més sobre el cas, us esperem aquesta tarda a les 18h! No us ho perdeu!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *