Fi de gira Sopar de les Princeses

Dissabte passat vam acabar la gira d’El Sopar de les Princeses d’aquest 8 de març! Aquesta vegada hem estat a Valls, Sitges, Constantí, Cunit i Igualada!

Un any més, tenim la sort de poder fer gira de l’espectacle El Sopar de les Princeses amb motiu dels actes del 8 de març, dia de la dona! Aquesta vegada les nostres amigues i princeses han visitat teatres, cinemes, biblioteques i centres castellers! I no només això, sinó que, a part de fer algunes representacions per a públic adult, ens hem estrenat fent l’obra per públic jove: amb instituts i nois i noies d’agrupacions escoltes. Molt contentes amb la rebuda que ha tingut, amb les intervencions i els punts de vista dels i les joves i amb l’oportunitat d’actuar a llocs tan meravellosos! I on millor podia celebrar l’Elva el seu aniversari, que al Retiro de Sitges?

Però no ens perdeu la pista… que s’acosten més bolos d’El sopar de les princeses, i fora de temporada! Properament, més informació! Com ens agrada fer treball de gènere en dies assenyalats i en dies normals!

 

 

 

 

 

 

 

cunit

 

 

 

 

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *