Últim cinefòrum del curs!

Avui acabem el Cicle de Cinema d’Igualtat amb la pel·lícula anglesa «45 años», dirigida per Andrew Haigh i protagonitzada per la Charlotte Rampling!

«45 años» va d’un matrimoni que està a punt de celebrar aquest aniversari de casats, quan una notícia que podria semblar gairebé anecdòtica, ho fa tremolar tot. Es tracta d’una pel·lícula sobre les ferides mal tancades, sobre els fantasmes d’un passat del que ni tan sols teníem consciència, i sobre la inseguretat i la por que, per més anys que portem al costat d’una altra persona, poden estar a l’aguait per atacar quan menys ens ho esperem.

Es tracta d’un film del 2015, protagonitzat pels actors britànics Charlotte Rampling i Tom Courtenay, que va estar nominada als Oscar, i que ha estat premiada amb els Osos de Plata a Millor Actor i Millor Actriu.

Us esperem aquesta tarda al Cinema Iris de Calafell a les 18h per veure i debatre sobre la última pel·lícula de la temporada!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *