Tornem a casa la mare al Cinefòrum

Aquesta tarda a les 18h al Cinema Iris de Calafell farem la projecció i debat sobre la pel·lícula francesa «Vuelta a casa de mi madre», una comèdia sobre relacions familiars!

La pel·lícula explica el cas de la Stéphanie, una dona de 40 anys divorciada i amb un fill, que acaba de perdre la feina i tots els seus estalvis i ha de tornar a casa de la seva mare. El director d’aquest film va voler fer aquesta història arrel de llegir un reportatge sobre l’efecte «boomerang», la generació d’adults que han de tornar a casa dels seus pares, i de plantejar-se com seria portar aquesta convivència de nou. Com han canviat les coses des de llavors? Quines manies dels nostres pares teníem ja oblidades i ens costaria viure-hi avui en dia? I als pares? Què els suposaria la tornada d’un/a fill/a?

Una pel·lícula molt amena que resulta interessant per poder reflexionar sobre maternitat, sobre relacions de parella i sobre perspectives laborals! Ens veiem i en parlem després!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *