Últim Cinefòrum de la temporada

Aquesta tarda, a les 18h al Cinema Iris, fem la projecció i debat sobre la última pel·lícula del cinefòrum d’aquesta temporada: Luna en Brasil!

Amb aquest títol ens acomiadem d’aquesta activitat que portem fent des del mes de febrer i amb la que hem pogut veure i debatre les pel·lícules «Declaración de guerra», «Pago justo», «Big Eyes» i avui «Luna en Brasil».

Des de La Porta de Fusta valorem molt positivament l’experiència, que hem viscut amb l’ajuda de la psicòloga Elva Banfi i de la mà de Benestar Social i Família de l’Ajuntament de Calafell, que ens ha portat a plantejar-nos qüestions sobre la feminitat, l’amor romàntic, la maternitat, la violència de gènere, la igualtat d’oportunitats… Tot un aprenentatge que estem orgulloses d’estar fent com a actrius i com a dones.

Així doncs, us esperem aquesta tarda per posar la cirereta a la temporada amb una pel·lícula sobre dues artistes: dones i homosexuals!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *