Dia de la dona… pallassa!

Amb motiu del dia internacional de la dona hem estat a la Biblioteca Ernest Lluch de Banyeres del Penedès fent un taller de pallasses per dones del municipi!

El pallasso i la pallassa neixen del més bonic de cada persona: de la innocència, de la tendresa, del humor i de l’amor. És per això que un dia com avui ens semblava una gran oportunitat per tenir un espai de trobada en femení on poder descobrir parts de nosaltres mateixes que no coneixem, on investigar què significa ser dona des d’un angle diferent, per riure i per compartir. Una petita píndola, un tastet, per jugar i gaudir… i per riure molt! Ens ho hem passat d’allò més bé reivindicant la nostra pallassa, permetent-nos ser trapelles o innocents i sentant-nos les unes sobre les altres!

Quin gust fer tallers amb dones així d’entregades, disposades a seguir-nos en les nostres bogeries i capaces de riure fins que ens canvia la cara!

Que cada dia sigui 8 de març!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *