A l’octubre tornen els tallers de teatre!

S’ha acabat l’estiu però no tot són males notícies: tornen els tallers de teatre! Aquesta setmana ja comencen les portes obertes dels nostres tallers pels més menuts i menudes!

Com cada any obrim els nostres tallers propis a Calafell, i a més a més aquest any ens alegra poder dir que estarem fent classe des del Vendrell fins a Vilanova!

Us deixem una taula per a que veieu que qui no fa teatre és perquè no vol! Varietat de llocs i d’horaris!

 

Pel que fa als tallers que fem a Calafell:

– Joc teatral per a nens i nenes: El taller el fem al celler de Cal Bolavà com cada any, i tenim el grup dels petits de 3 a 5 anys (els dimarts) i el dels grans de 6 a 9 (els dimecres)!

– Taller de teatre per a adolescents: Aquest taller és el de més hores! Es fa els dilluns i dimecres i com sempre, podeu escollir si preferiu venir una o totes dues tardes. Recomanem fer el taller complet!

– Taller de teatre per a adults: Es manté els dijous a la nit, al Teatre Auditori Joan Colet de Calafell.

Si teniu algun dubte o us voleu informar més sobre els tallers no dubteu en utilitzar la pestanya «Contacte» de la web, fer-nos un mail a info@laportadefusta.com o trucar-nos al 699.025.032!

I si esteu interessats en fer tallers a altres poblacions, us deixem les corresponents webs per a que hi feu una ullada! A Vilanova i la Geltrú estarem a l’estudi d’arts escèniques Amartist, a Cubelles al Centre Psicològic, i al Vendrell a l’estudi de dansa Raquel Julià!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *