Comença l’Estiu Teatral!

Amb molta il·lusió donem el tret de sortida als tallers presencials d’aquest estiu: concretament els grups de teatre per a nens i nenes de 8 a 12 anys i el d’adults!
Plens d’energia, amb ganes de provar coses diferents i d’expressar-nos i connectar després d’aquests mesos pandèmics, ja hi som per jugar i crear una peça col·lectivament que mostrarem a finals de juliol!

Des de l’escola ens hem adaptat amb totes les mesures de seguretat necessàries per a que ens poguem sentir segurs i a la vegada trobar les escletxes per moure’ns i poder sortir de casa! Si voleu més informació sobre les mesures de seguretat només ens ho heu de demanar i us les enviarem encantades. Moltes gràcies als qui confieu en què la cultura també cura i en què la cultura és segura! Seguim!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *