On-line i vídeos

Un cop més, i seguint les normatives de l’estat, tornem a les classes on-line per unes setmanes! Aquesta vegada totes les estem realitzant via Zoom, excepte les dels més petits i petites que us proposem una sèrie de vídeos per jugar amb els pares i mares, germans/es, amics/gues… Per fer-los seguim amb els temes que els i les alumnes havien proposat que volien investigar: el fons del mar, «vaqueros» i «vaqueras», pirates i sirenes… Tot a punt per jugar des de casa?

I amb la resta de grups estem preparant un nou «cluedo» com el de l’any passat… però virtual! Preparats i preparades per agafar els vostres personatges, buscar totes les pistes i resoldre el cas?

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *