S’ACABEN ELS TALLERS 2013/2014!

Donem per finalitzat el curs 2013-2014!

Ha sigut un curs molt intens on hem jugat i après moltes coses junts… i això es mereixia un final a l’alçada del curs!

Amb els nens i nenes de l’escola Vora del Mar de Cubelles i els de l’escola Sol Cunit vam obrir les portes per a que les famílies poguessin venir a gaudir del taller de Joc Teatral per a Infants.

I a Calafell vam aprofitar la inauguració del Cinema Iris per fer les portes obertes i que tant famílies com curiosos poguessin venir a jugar amb nosaltres. Ens ho vam passar d’allò més bé!

Sessió final a la Inauguració del Cine Iris

 

Els adolescents de la casa també vam finalitzar el curs amb les seves representacions.

Al Casal Jove de Cubelles vam representar la obra “La Ventafocs potser si, potser no”.

Les alumnes del curs juvenil de Calafell amb la obra “Princeses fora de lloc” al Teatre Auditori Joan Colet, que va ser tot un èxit!

I el tancament del taller “Digues la teva” va ser a la mostra dels tallers de Joventut. Un taller molt especial on els joves poden expressar, a través del teatre, quines són les seves preocupacions diàries! Les alumnes van representar tres peces curtes de creació col·lectiva: “Els meus pares són sobreprotectors i no em deixen fer res”, “Se m’ha trencat el movil” i “Ser diferent”.

En el cas dels adults aquest any hem tingut dues representacions. “Electrogym” interpretada pels alumnes de iniciació al teatre per a adults i “Casi’s qui pugui” interpretada pels alumnes del nivell avançat.

Des de l’equip de La Porta De Fusta les nostres més sinceres felicitacions a tots! Heu estat increïbles!

Ha sigut un any intens ple de riures! Alumnes ens veiem l’any vinent que vindrà carregat de noves experiències! Bon estiu!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *