Encarem el final de curs!

A partir de demà 13 de juny, comencem la recta final dels nostres tallers amb les classes obertes dels tallers de joc teatral i els espectacles de finals de curs de teatre per adolescents i per adults!

I és que demà a les 18h els i les alumnes del Taller de teatre per a adolescents estrenaran l’obra «El casament dels homes Boleta» al Teatre Auditori Joan Colet!

A més a més, els nens i nenes (els grans! de 5 a 9 anys) del Taller de joc teatral presentaran la setmana que ve «Viatge a la Lluna», una peça plena d’imaginació creada per ells i per la qual les famílies s’han implicat en la fabricació del vestuari!

Per últim podem anunciar que el proper 25 de juny serà l’estrena de l’obra del taller d’adults: Ups! Festa Major! Aquest any es tracta d’una comèdia esbojarrada on hi participen 24 actors i que, com cada any, podreu veure entre els actes de la Festa Major al Teatre Joan Colet!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *