CALAFELL ÉS FESTA

Ja s’ha publicat el vídeo promocional de les Festes Majors de Calafell! Es tracta d’un vídeo dirigit pel company i amic Joan Palau Arans, en el que van participar moltes associacions i entitats del poble… i nosaltres no hi podíem faltar!

La Porta de Fusta hi vam anar amb els i les alumnes dels tallers i vam estar rodant gairebé tot un matí, representant diferents aspectes del món del teatre. Ens ho vam passar d’allò més bé!! Una bonica experiència per a menuts i grans!! Gràcies als i les alumnes per la vostra col·laboració… Us heu trobat ja al vídeo?

Us deixem amb aquest bocinet de màgia!!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *