Nou curs i nou horari

Benvinguts i benvingudes de nou! Un any més us portem el nou horari de les nostres activitats, que començaran el mes d’octubre i per les quals tenim moltes ganes i il·lusió!

Amb els aforaments limitats i totes les mesures de seguretat noves, aquest any tornem amb les classes presencials. Com a novetats d’aquest curs és que no oferirem el taller de Joc Teatral 1 (per nens i nenes de 4 i 5 anys) perquè hem valorat que tal i com està la situació de pandèmia i que hem de fer el treball amb mascaretes, distàncies, etc, preferim agafar els i les alumnes a partir de 6 anys. Esperem que només sigui aquest curs i que el proper ens poguem retrobar amb els menuts i menudes per jugar sense parar!

Una altra de les novetats és que obrim el grup de Joves 2, després d’un temps d’intentar-ho i no aconseguir-ho, aquest curs és el moment. Així que si teniu entre 15 i 17 anys o teniu fills/es d’aquesta edat, animeu-vos que les places són limitades! Us deixem l’horari i per qualsevol dubte ja sabeu on trobar-nos!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *