Final de festa on-line!

Després d’aquests mesos esbojarrats en què hem viscut coses que no haguéssim esperat mai, i d’haver aconseguit seguir amb les classes i crear nous projectes, vam decidir fer una trobada per Zoom amb alumnes de tots els grups.

Així, dissabte vam poder conèixer altres alumnes de l’escola que no són del nostre grup i jugar amb persones des de la classe de Joc Teatral 3, Joc Teatral 4, Joves 1, Adults i Dona Teatre. Quin gust improvisar plegats/des i tenir un espai per riure i sorprendre’ns coneixent a gent nova i… de quina manera! Vam crear un Got Talent telemàtic, en el qual vam poder crear personatges estrambòtics, esbojarrats o inquiets: des de pitonisos, gimnastes, comptables, gent que té colzes o ukelelistes!

Un plaer acomiadar així un curs que ha estrat estrany però més bonic amb aquestes bogeries. Moltes gràcies a tots i totes els qui ens heu seguit recolzant i confiant en nosaltres. Sense vosaltres ara no seguiríem aquí!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *