Escalfant motors pel nou curs!

Ha arribat setembre, i amb ell els nostres horaris pel nou curs i les inscripcions als tallers de teatre!

Com a novetats d’aquest any destaquem que obrim dos nous grups! El taller de joc teatral per a nens i nenes de 3 i 4, i el taller de teatre per a joves de 14 a 17! Així, aquest any sí, tenim cobertes totes les edats des de 3 anys fins als 99!

Per tal de fer les inscripcions ens podeu enviar un mail a info@laportadefusta.com, contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de la web o trucar-nos al 699.025.032!

A més a més, per la mostra de final de curs del taller de Joc Teatral dels divendres vam realitzar un vídeo per a poder ensenyar-vos què hi fem i quina línia seguim! Estem molt contentes del resultat i esperem que us agradi poder fer un cop d’ull a la manera de jugar i crear d’aquest grup! Moltes gràcies a tots i totes els qui el vau fer possible!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *