La primera mostra del curs!

El taller avançat de teatre per adults ja ha estrenat la seva primera mostra d’aquest curs! Concretament, ens vam trobar ahir al bar Kismar de Cunit per tal de recrear (a la nostra manera) algunes de les escenes més clàssiques del cinema… Però per què no fer-les diferent? Titanic era una pel·lícula de cinema mut, oi? I Alien la van fer uns pagesos de Múrcia, per no parlar de la forma que tenien les figuretes de fang de la Demi a Ghost o de la pel·li de Crepúsculo… que tal i com és l’original poc ens queda a dir.

Aquesta ha sigut la primera vegada que aquest grup ha fet una mostra així: de petit format, amb el públic a menys d’un metre, mostrant escenes de creació pròpia i… fins i tot una d’improvisada! I el cert és que ha sigut tot un èxit. El bar estava ple de gom a gom, la gent va sortir encantada i ens ho vam passar d’allò més bé! Hem patit però com ens agradaria repetir-ho, oi?

Aprofitem per donar les gràcies a la gent del bar Kismar, que ens han tractat de meravella, amb un respecte, uns detalls i una dedicació que no sempre es troba! Moltes gràcies per deixar-nos jugar al vostre bonic racó davant del mar!

I ara toca Nadal i començar a pensar en la següent! Bones festes!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *