Els finals de curs ja estan aquí!

Aquesta setmana comencem amb els finals de curs dels nostres tallers de teatre! Molt d’esforç, dedicació i alguns nervis, però de petits a grans, ja estem preparats!!

Els primers en mostrar aquest any seran el grup de Joc Teatral 3 (els nostres grans petits!), que han creat col·lectivament l’obra La Mina del Caos i el dijous 15 de juny (demà passat!!) estrenen per primera vegada al teatre Joan Colet de Calafell! Estem molt contentes i agraïdes per la implicació dels nens i nenes del taller, i per les seves famílies! Elles han sigut les encarregades de crear l’escenografia, el vestuari i fins i tot el cartell. Moltíssimes gràcies a tots per l’esforç, valdrà la pena!

Els següents en actuar seran els i les alumnes de l’institut Ernest Lluch de Cunit, que faran una versió de Mucho Ruido y Pocas Nueces al Casal Cultural de Cunit. Serà aquest divendres 16 a les 17,30h! Han treballat molt dur per aconseguir tirar endavant aquesta obra malgrat totes les complicacions, baixes d’última hora… però s’atreviran amb un text de Shakespeare!

I el dissabte 17 pel matí, les famílies i alumnes dels nostres tallers podran assistir a La Lluita i El Pacte, una altra obra de creació pròpia dels nens i nens del Taller de Joc Teatral 2! És la primera vegada que mostren res! Serà a les 10,15h a Cal Bolavà, i tenim moltes ganes de que coneguin l’experiència!

Després d’això, ens prendrem el diumenge per a respirar… I dilluns més! De la mà del Taller de Joves 2, representarem El Bunquer, una obra escrita per la Patri i on un grup de joves es veuran tancats per viure experiències límit! El Bunquer la podreu venir a veure al Teatre Joan Colet de Calafell dilluns 19 a les 19h.

El dimarts 20 tindrem les portes obertes del Taller de Joc Teatral 1, els menuts de la casa, on podrem parlar sobre quin tipus de feina fem amb els alumnes de 3 i 4 anys, i podrem veure imatges de tot el que hem jugat aquest curs!

Després de tot això, el dimecres 21 de juny les noies del Taller de Joves 1 interpretaran l’obra Les Boges de Cal Bolavà, també escrita per la Patri! La farem a Cal Bolavà (com el títol indicava) i serà a les 17h!

I per acabar, dins dels actes de la Festa Major, gaudirem de l’actuació dels i les alumnes del Taller de Teatre per Adults! Ells no podien ser menys i ens hem animat a fer Molt Soroll per no Res! El dijous 29 de juny a les 22h al Teatre Joan Colet els podrem veure convertits en personatges de Shakespeare, amb uns vestuaris espectaculars! Hem tingut la sort de poder comptar amb la participació d’uns professionals del vestuari teatral, la Tanit Fernandez, el Santi Puche, Ariadna Rodriguez i Alba de la Puente!

I toooooot això… gratuïtament! Vinga, animeu-vos i que no sigui dit que no hi ha propostes teatrals gratuïtes!

Moltes gràcies a tots els que esteu fent que tot això sigui possible, als i les alumnes per esforçar-vos tant i… MOLTA MERDA!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *