#FinalsDeCursAreComing

Ja els tenim a sobre! Ha arribat juny i amb ell: cartells, vestuaris, escenografies, repassos de textos que s’obliden, canvis d’última hora, nervis i… il·lusió en estat pur. Us deixem els horaris de les mostres de final de curs.

Tot té un principi i un final… I el dels tallers 2017-2018 està tan a prop que ja s’olora. El proper dilluns comencem amb les obres dels nens i nenes, dels joves, dels adults… Tots passant pel mateix procés: creació, memorització, nervis i alegria. Ha sigut un curs intens, amb reptes i moments de tots colors però ara us presentem el resultat:

– Els i les alumnes de Joc Teatral 1 tindran una classe oberta per ensenyar-lis a les famílies com anem posant les primeres pedres del camí del joc i el teatre!

– Els i les alumnes de Joc Teatral 2 ens portaran de viatge! Feu les maletes que ens espera «Un viaje loco», una obra de creació col·lectiva.

– Com s’uneixen un tigre albí, un arbre i un pijama? Haureu de venir a veure els i les alumnes de Joc Teatral 3 amb «Els móns que no veiem»! Serà el segon any que trepitgen el teatre i està obert a tot el públic el dia 14 de juny!

– Pel que fa als joves, què millor que un «Picnic» per fer passar la gana i passar una bona estona? Una adaptació col·lectiva de l’obra de Fernando Arrabal que ens pot fer riure molt, el dia 11 de juny.

– I els adults venen forts amb «El bany de les nimfes», una adaptació de l’obra de Joaquin Calvo Sotelo, que ens demostrarà que les coses no sempre són el que semblen! Us hi esperem el 19 i el 20 de juny.

 

Us animem a no perdre-us aquestes oportunitats per veure com creixen i es superen els nostres actors i actrius! I ja d’entrada, aprofitem per donar les gràcies de tot cor a tots i totes per involucrar-se com ho fan i a les famílies per aportar tot el seu amor i saber fer en escenografia, cartelleria, vestuari, i un llarg etc.

Que comenci l’espectacle!

 

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *