Nos-otras a Cunit

Ahir a la tarda vam estar a la Biblioteca de Cunit amb Nos-otras, el resultat del taller de teatre per a dones Dona Teatre del curs passat! Ha sigut una experiència preciosa poder recuperar el treball, polir-lo i tornar-lo a presentar, després d’haver-lo estrenat a Calafell al juliol, de la mà de quatre dones valentes i lluitadores.

La Maite, l’Ana, la Lorena i la Mercè van fer una feinada per tornar-nos a ensenyar el resultat de la suma de les seves veus, i de totes les altres dones que van passar pel taller però no van arribar a trepitjar escenari. I és que Nos-otras és una obra de creació col·lectiva que parla de ser dona, parla de ser sensual, mare, soltera i tenir auto-cura. De les pressions que ens arriben des de fora i de que, a vegades, tot el que necessitem són cinc minuts per nosaltres mateixes i trobar un espai on tenir veu pròpia per treure el que portem a dins.

 

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *