Nou servei de l’escola

A partir d’aquest curs oferim la nostra aula per a llogar, ja sigui per fer-hi tallers, assajos, classes, xerrades o qualsevol tipus d’activitat que pugui encaixar en el nostre espai!

A vegades trobar un lloc on poder desenvolupar les nostres activitats no és fàcil, i com nosaltres també hem estat en aquesta posició hem decidit obrir la possibilitat de fer servir la nostra escola a la gent que necessiti un espai tranquil, acollidor i ampli. Parquet, equip de música, miralls, coixins… Un espai equipat i a punt per a fer servir! Així que si sabeu d’algú que té ganes de posar-se en moviment, no dubteu en passar-li el nostre contacte!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *