Tallers i contes al Somiabarrets

Aquest cap de setmana hem estat al Festival Somiabarrets, un festival d’arts escèniques al mig del bosc, per fer-hi un taller de joc teatral i Els Contes Perduts!

En un entorn indílic, perduts a la Vall de Querol, amb el riu a tocar i descansant a l’ombra dels arbres, aquest dissabte vam poder fer un taller per a famílies per jugar, jugar i jugar! Què millor en un lloc així? I com nosaltres no ens en cansem mai, d’això de jugar, el diumenge vam tornar a engegar amb Els Contes Perduts, que aquesta vegada ens van portar a menjar cares i a fer una festassa amb la Paquita la taxista!

Llàstima de la pluja que va fer que haguéssim d’acabar abans, però el cert és que ha sigut un cap de setmana encantador i que us animem a visitar la web del festival per no perdre-us properes edicions!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *