El nostre propi cluedo: El poble

Aquest any, com a exercici de final o inici de trimestre en la majoria dels nostres tallers hem preparat un joc al que hem posat de nom El poble. Hi hem jugat amb els grups de Joc Teatral 4, Joves i Teatre per adults 1 i 2, i ha sigut molt i molt divertit!

Per unes quantes hores, l’escola s’ha convertit en el Bar La Plaça, i els i les nostres alumnes s’han convertit en els habitants d’un poble carregat de secrets. El capellà,la cap de policia, la propietària del bar, la pagesa, l’alcalde, la propietària d’una cadena de spas de luxe… Tots i totes es trobaven per celebrar el Cap d’Any quan… oh! L’alcalde apareixia mort!

Ens ho hem passat d’allò més bé veient com els diferents actors i actrius interpretaven a la seva manera un mateix personatge, veient les acusacions, deduccions, sospites i l’ingeni de cada un dels grups. La creativitat ens ha portat a llocs molt diferents un grup d’un altre! Personatges lògics, reactius, generadors de contingut… Ha sigut un gust veure amb l’excusa d’aquests jocs, l’evolució que anem fent poc a poc.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *