Cursos d’estiu

Aquest estiu ens espera un bon bany teatral! Oferim cursos de teatre intensius per a infants, joves i adults durant tot el mes de juliol.

Han sigut mesos d’espera per tornar-nos a veure les cares, però per fi ha arribat el moment en què podem tornar a oferir classes presencials, i ho aprofitem per fer-ho de forma intensiva! Prenent les mesures de seguretat pertanyents que ha dictat la Generalitat, ens adaptarem a les necessitats del moment per poder gaudir i jugar de la forma que més ens agrada: fent teatre!

Els cursos tenen una durada de dues setmanes, així que teniu dues oportunitats per apuntar-vos tant si sou nens o nenes, joves o adults! La primera quinzena estarà dedicada a fer una Introducció al teatre, per posar-nos al dia, per reinventar-nos, per conèixer el llenguatge teatral i per jugar i improvisar. La segona quinzena estarà dirigida a la Creació d’un espectacle, partint d’una temàtica investigarem les diferents formes d’explicar una història, els materials, el llenguatge, els personatges… Fins a tenir un producte creat entre tots i totes!

Les places seran limitades per una qüestió d’aforament i les inscripcions s’inicien el dilluns 15 de juny, així que no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres i demanar-nos més informació!

Molt bon estiu!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *