Contes per la Igualtat

Ahir vam tornar a la nova Biblioteca de Calafell per explicar uns contes molt especials! I és que tenint en compte la proximitat del dia 8 de març, nosaltres no podíem deixar passar l’oportunitat d’explicar històries per un món més igualitari!

Per nosaltres la lluita per la igualtat gènere és un tema transversal, que tant portem incorporat en els espectacles per adults com en la majoria dels nostres contes… Però aquesta vegada hem volgut posar tot l’accent en aquest tema, i hem creat un recull de contes teatralitzats amb els quals poder explicar la història de la Concepción Arenal (i dels seus cocodrils, els seus zepelins, el seu gos i totes les seves aventures), de la pagesa Marta i del petit Oriol, que tot el que vol és pintar-se les ungles de color blau.

I deu ni do la gent que hi havia ahir a Calafell! Ben contentes, començarem a pensar en el proper conta-contes i és que… A partir d’ara cada últim dimecres de mes ens podreu trobar explicant contes a la Biblioteca de Calafell! El proper, apunteu la data, el dimecres 27 de març amb uns contes molt especials!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *