Recuperem «Acusados» pel cinefòrum!

Aquesta tarda, a les 18h al Cine Iris de Calafell platja, fem una aposta diferent a les habituals: la pel·lícula «Acusados», de Jonathan Kaplan, amb la Jodie Foster com a protagonista!

Es tracta d’una pel·lícula de l’any 1988, de la que proposem una revisió dins el marc dels actes del 25N com a dia internacional contra la violència de gènere. Aquest any, la Generalitat de Catalunya proposava centrar aquest dia en la violència sexual en l’oci nocturn, tema que tracta a la perfecció aquesta pel·lícula.

«Acusados», està basada en un cas real del 1983 a Massachussetts, i parla del cas de la Sarah, una noia de classe baixa que va a un bar i l’acaben violant tres homes mentre uns altres els animen. És un film que posa molt de manifest la culpabilització de la víctima, la invisibilització d’aquest tipus d’agressions, les relacions de poder en el món laboral, i en general, com una pel·lícula de fa 30 anys segueix vigent en molts aspectes.

Us animem a venir per veure-la, descobrir-la si no l’heu vist, i reflexionar una estona sobre aquest tema. Ens veiem allà!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *