Les Princeses fora de temporada!

Com ens agrada quan podem treballar temes de gènere fora de dies assenyalats com el 8 de març o el 25 de novembre! I això hem fet aquesta última setmana a La Garriga i a Barcelona!

El Projecte Mexclat és un projecte juvenil d’acció social que treballen molt sobre temes de gènere i sexualitat i amb els que ja vam col·laborar fa anys explicant contes per la igualtat! Aquesta vegada ens hem traslladat a l’Escola de Música de La Garriga amb El Sopar de les Princeses, per poder reflexionar sobre els estereotips de gènere i les formes de perpetuar-los com pot ser la publicitat. En va sortir un debat molt interessant!

I dijous passat vam estar al Centre Cívic de Sagrada Família de Barcelona, que programa un munt d’activitats familiars i de gènere! Quina alegria poder anar a la capital per plantejar aquests temes al bell mig de l’abril! I més, amb tot el que està passant últimament… la lluita continua!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *