Dia contra la Violència de Gènere

25N (1)

Ahir 25 de novembre vam estrenar una peçade micro-teatre amb debat posterior sobre les microviolències en els rols de gènere.

A les dependències de la platja de Calafell, ahir va tenir lloc l’acte central del dia internacional per l’eliminació de la violència de gènere. Es va llegir el manifest i després vam fer una peça de teatre per a reflexionar sobre les microviolències a les que estem sotmesos/es cada dia. Per tal de preparar aquest espectacle, vam partir del poder que té avui en dia la publicitat (i el món audiovisual en general) per imposar-nos creences o dogmes tan subtils que a vegades ni els veiem. En el nostre cas, vam agafar un anunci que mostra quatre models de nenes, i vam intentar imaginar com podrien ser en un futur aquestes nenes i els dilemes quotidians amb els que es poden trobar.

Potseriorment vam poder fer un debat amb el públic, i podem dir que ha sigut molt interessant. Moltes gràcies a tots els que heu vingut, esperem poder-vos donar dates aviat per veure de nou aquesta peça!

22941432959_5251cd9877_k

Fotografies de Jordi Targa.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *