Princeses contra la violència de gènere

El 25 de novembre és el dia internacional contra la violència de gènere, i ens n’anem de gira amb El Sopar de les Princeses per debatre sobre les microviolències i la publicitat!

Agafeu l’agenda i comprobeu quin dia podeu venir… que aquesta vegada marxem encara més lluny i en horaris ben diferents!

Qualsevol dia de l’any és bo per reflexionar, però el 25N també és una data per debatre sobre la imatge que tenim de nosaltres mateixes, sobre les pressions a les que ens sometem o ens someten, sobre la violència en els missatges que ens arriben. I és que la violència pot ser física o psicològica, sí… Però també pot arribar-nos de forma externa, o ens la pot exercir la veu interna que fa que quan ens mirem al mirall ens diguem: «però on vas així? Estàs ridícula!», o «com no espavilis a buscar parella, et quedaràs sola». Es tracta de missatges que ens han arribat tan des de fora, que els tenim incorporats i que ens diem sense ni detectar el mal que això ens pot anar fent.

Així doncs, amb aquest motor de detectar les microviolències que ens fan o ens fem, comencem a escalfar que aquest dijous… iniciem la gira!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *