Les Princeses estan d’enhorabona

L’espectacle El Sopar de les Princeses comença el curs amb molt bon peu: omplint la setmana passada l’Ateneu de Molins de Rei, i tornant al festival Hors Lits a Vila-seca aquest proper cap de setmana!

El Sopar de les Princeses és un espectacle que tracta temes de gènere, i és per això que els programadors i programadores acostumen a interessar-se per ell en dies assenyalats (25N, 8M…), però per nosaltres és una grandíssima notícia que ho facin fora d’aquestes dates! I l’associació de dones Les Heures va apostar per treballar aquest tema un 21 de setembre, perquè sempre és un bon moment per reflexionar!

I així ho van rebre les més de cinquanta persones que van assistir a l’ateneu El Mulei per veure-ho i debatre sobre el tema de la publicitat i el gènere! També hi va assistir una periodista del diari digital Viu Molins de Rei, que en va fer aquesta ressenya.

Fotografia de Claudia Ferràndiz.

Però això no és tot… Aquest proper divendres i dissabte estarem a una nova edició del Festival Hors Lits, aquesta vegada a Vila-seca! El passat mes de maig vam estar a Vilanova i la Geltrú a una altra edició d’aquest festival que porta les arts escèniques… a cases! Als menjadors, a les terrasses, habitacions, bars… Qualsevol espai privat és succeptible de convertir-se en un escenari! Aquesta iniciativa, d’origen francès, s’ha portat a terme a deu països diferents, i en el cas català, ha passat per Barcelona, Vila-seca, Mollèt del Vallès, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. I ara torna a Vila-seca els dies 29 i 30 de setembre a les 21h per fer-nos fer un recorregut on hi podrem veure màgia, circ cabaret, hip hop poesia, i teatre! No us perdeu l’oportunitat de fer un cop d’ull a aquest festival que entra a les cases de la gent!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *