Estimem la Mediterrània

Un any més, aquest estiu hem estat fent campanya per les platges de Calafell per mantenir-les netes i fer consciència cívica! Aquesta vegada, portàvem una proposta per tota la família: el joc de les diferències!

Dues parelles: el Paco i la Montserrat, i la Karina i el Ramon. Totes dues han vingut a la platja a passar el dia, i vénen molt preparats: esterilles, pales, tovalloles, jocs, entrepans, aigua, tabac… Però quines són les diferències? Als petits i grans que hi havia a la platja aquest estiu no se’ls va escapar ni una! La parella verda anava equipada amb una cantimplora, un bocanrol, el cendrer i un cabàs ben adornat on guardar-ho tot! Però l’equip taronja… Ells són més de no pensar-hi gaire: ampolla de plàstic, paper de plata, bosses de plàstic i… les cigarretes? A la sorra!

Ha sigut un estiu ben divertit on hem pogut fer varis descobriments… Com ara que les bosses de plàstic… volen! Que si amaguen cigarretes a la sorra… no desapareixen! Que el paper de plata no és tan pràctic: es trenca! I sobretot, sobretot, sobretot… que amb gestos mooolt insignificants podem marcar una diferència: que les nostres platges estiguin tal i com ens agrada trobar-nos-les!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *