Gran gira d’El Sopar de les Princeses!

Aquesta setmana passada vam tenir la immensa sort de poder voltar amb l’espectacle El Sopar de les Princeses en commemoració del dia internacional de la dona!

La gira ens ha portat a Torredembarra, Collbató, Tarragona, Santa Oliva i Banyeres del Penedès i ens sentim molt afortunades de poder dir que ha tingut molt bona rebuda a tot arreu. Es tracta d’una peça que està molt viva i que cada dia és diferent, ja que consta d’una obra de teatre de 20 minuts i d’un posterior debat per parlar de què hem vist i què els diríem als personatges. Ha sigut molt interessant poder veure les reaccions del públic, fossin homes o dones, grans o menudes i d’un lloc o un altre.

Hem pogut reflexionar sobre temes com la pressió que sentim les dones amb el tema de la bellesa, la maternitat, la cura de la llar, i l’amor romàntic… I li hem donat moltes voltes! Tota aquesta feina l’hem feta de la mà de la psicòloga Elva Banfi i amb l’Ivan Fernandez com a tècnic… i no podríem estar més contentes amb el resultat.

Moltíssimes gràcies a tots i totes els que vau venir, els qui vau confiar en nosaltres o els que heu estat al nostre costat. Ara l’objectiu serà convertir aquests temes en una preocupació de cada dia i no només del 8 de març!

Fotografies d’Oscar Garcia de l’Ajuntament de Collbató.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *