Primera sortida teatral!

Recuperant la idea de fer sortides al teatre amb els i les alumnes dels nostres tallers, aquest diumenge vam anar a veure un espectacle de música, clown i bogeria de la mà del Guillem Albà i la Marabunta!

Una de les millors maneres d’aprendre què és o com es fa el teatre és, sense cap mena de dubte, anar a veure obres! Obres intel·lectuals, obres esbojarrades, obres de text, de dansa, de titelles, de música o de tot a la vegada! I per això, un dels nostres propòsits va ser el d’aconseguir anar al teatre amb els i les nostres alumnes per poder oferir altres visions i per demostrar que es pot anar a veure petites perles per aquí la zona i no cal pujar a Barcelona!

I així ho vam fer aquest diumenge! Aquesta vegada ens en vam anar fins a Torrelavit, al mig del Penedès, a veure l’espectacle de clown enèrgic i energètic, amb música en directe i molts riures. Així ens van quedar les cares quan vam sortir de l’espectacle!

I ara toca seguir repassant programacions per aquí a la vora… A viam on anem a parar el proper cop!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *