Et-co* presenta el seu nou disc!

Ahir a la nit el grup de música Et-Co* va presentar el seu nou disc PRIMe! amb un espectacle que va comptar amb moltes col·laboracions… i no ens ho podíem perdre!

Poques vegades el Tag d’El Vendrell deu haver viscut festes com la d’ahir. La Sonia Linares, el David Chueca, l’Antonio León i el Mariano Varela formen aquest grup que explora un mar sonor de textures i màgia. Però Et-co* no fa simples concerts: munta viatges cap enfora, a mil móns per explorar, i cap endins, cap als racons on encara no hem perdut la nostra humanitat, les nostres arrels i els nostres instints. I ho van fer de la mà de l’artista audiovisual Conde Poveda, de la mà de la Patrizia Barbieri a la dansa, i amb dosis de teatre on hem tingut la sort de poder participar.

 Si no vau poder venir, us deixem el vídeo que n’ha fet rtvelVendrell! Us convidem a buscar el disc a Spotify, i us deixem la petita crítica que va escriure la Patri després d’escoltar el disc!

«Poques vegades he trobat un àlbum amb tants estils i moviments. El nou disc d’Et-Co*, PRIMe! ha tingut la capacitat de portar-me on ha volgut, des de la profunditat d’un bosc amb la cançó Enter, fins als carrers d’alguna gran ciutat amb Ameba, passant per la vora del riu de Try. És un CD que em fa escoltar la nit i el dia, que m’accelera el pols al ritme de Hi Hiye!, que m’enduria a cantar-li a la Lluna i amb el que m’aixecaria a ballar. Conduït per una veu que tan juga a seduir-me, com a despertar-me, a tornar-me boja o a parlar-me suau a l’orella. En una paraula? Per mi, PRIMe! és un viatge.»

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *