«Nadie quiere la noche»

Aquesta tarda a la sessió de febrer del cinefòrum d’igualtat que tindrà lloc a les 18h al Cinema Iris de Calafell, podrem veure i debatre sobre la pel·lícula de la Isabel Coixet «Nadie quiere la noche».

La pel·lícula d’avui està protagonitzada per les actrius Juliette Binoche i Rinko Kikuchi, va rebre 4 Premis Goya i es tracta d’un biopic de la primera dona blanca que va trepitjar l’àrtic, la Josephine Peary. «Nadie quiere la noche» parla de viatges per amor, de vanitat, ètica i moral, de por, de fred extrem, de fidelitat i de la deconstrucció dels valors propis fins arribar a allò innat. D’aquesta manera, ens ofereix la possibilitat de conèixer una figura femenina que no forma part dels llibres d’història, de reflexionar sobre l’amor romàntic, de debatre sobre els xocs culturals, i de posar en crisis estigmes de gènere com podria ser el patir en silenci perquè és el nostre paper.

Us esperem per a que ho viviu vosaltres mateixes/os!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *